Celebs

Τι απαίτηση έχει η Κιμ Καρντάσιαν από τους βοηθούς που της φέρνουν τον καφέ


Δημοσίευση ΑΠΡ 24, 2024

Τι απαίτηση έχει η Κιμ Καρντάσιαν από τους βοηθούς που της φέρνουν τον καφέ

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι coffee lover αλλά φαίνεται πώς έχει μια περίεργη απαίτηση από τους βοηθούς που της φέρνουν κάθε μέρα τον καφέ της.

Η 42χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!» και παραδέχτηκε ότι έχει μια ιδιαίτερη συνήθεια, σαν παραξενιά. Συγκεκριμένα, είπε ότι πρέπει να αφαιρέσει το χάρτινο προστατευτικό από το φλιτζάνι του καφέ της πριν καν σκεφτεί να το αγγίξει.

«Έχετε κάποιον να βγάλει το προστατευτικό των Starbucks από τον καφέ σας επειδή μισείτε τον ήχο του χαρτονιού;», ρώτησε ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ την Κιμ Καρντάσιαν, αναφερόμενος σε φήμες που έχει διαβάσει για εκείνη στο Διαδίκτυο.

«Ναι, είναι αλήθεια, και μισώ αυτή την αίσθηση, τον ήχο», είπε η Καρντάσιαν, προσθέτοντας ότι «όποιος» είναι μαζί της θα αφαιρέσει το χάρτινο προστατευτικό δαχτυλίδι ενώ εκείνη δεν κοιτάζει.

«Δεν μπορώ να το δω να γίνεται ή δεν μπορώ να το ακούσω και δεν μπορώ να το νιώσω», εξήγησε. «Το χαρτόνι που απομακρύνεται από το κύπελλο είναι σαν καρφιά σε πίνακα κιμωλίας για μένα».

[ΠΗΓΗ]
× ArionRadio.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
SOCIAL MEDIA
Nextweb